" Odmor u privatnim apartmanima u Zadru, Hrvatska, to je sve što želim "
 •   Početna  
 •   Forum  
 •   Dalmacija Vodič  
 •   Transferi  
 •   Kontakt  
 • » Cjelodnevni izlet
  » dorucak ukljucen
  » dozvola za ribolov ukljucena
  » Gorivo ukljuceno
  » izlet brodom
  » Osiguranje
  » Pića
  » sigurnosna oprema
  » skiper
  Uživajte u jednoj od 3 prekrasne morske avanture u ovoj luksuznoj jahti. Cilj nam je da s Vašom obitelji, prijateljima ili poslovnim partnerima uživate u vožnji jahtom, ljepotama jadranskih uvala, ribanju, ronjenju te ostalim uslugama koje ova jahta pruža

  Dnevni Izlet na plaže "IŽ"

  Polazak je iz marine Uskok oko 08:00 sati. Kreće se prema pješčanoj plaži "Sabuša" gdje je predviđeno vrijeme za kupanje, razgledavanje gumenjakom, ronjenje te ostalim sadržajim koje jahta i pješčana plaža nude. Nakon višesatnog opuštanja u Sabuši nastavlja se ploviti prema otoku Iž gdje se gosti upoznavaju sa zanimljivim arhipelagom tog područja u kojem se nalaze razne zanimljivosti poput velikih kaveza za uzgoj riba uz koje se usko prolazi jahtom da bi gostima pružili što već doživljaj i mogućnosti vrhunskih forografija za pamćenje. Također, još se jednom zaustavlja na jednoj od predivnih plaža nedaleko od samoga mjesta IŽ, gosti jahte imaju priliku uživati u starom dalmatinskom ambijentu, upoznati njihove običaje, razgledati specfičnu prirodu te okusiti domaće specijalitete. Na povratku prema Zadru sa zalaskom sunca pristaje se u zadjnu uvalu pogodnu za ribolov gdje goste upoznajemo s tim starim zanatom. Priprema se sva potrebna oprema, zapoćinje ribolov te gosti dobivaju zadatke što čini jednu avanturističku atmosferu. Za one koje to baš i ne zanima sigurno će se snaći uz opuštanje na sundecku, ronjenje s maskom i perajama, vožnjom gumenjakom, raznim igrama za djecu itd. Povratak je predviđen oko 19:00 sati.

  Dnevni Izlet - Rivanj

  Polazak je iz marine Uskok oko 8 sati i plovi se prema otoku Rivnju koji je poznt kao odredište za ribolov. Priprema se sva potrebna i kreće ribolov u kojem svi članovi jahte imaju priliku sudjelovati uz potporu našeg mentora. Nakon ribolova kreće se u razgledavanje panorame i pristaje se u prekrasnu uvalu otoka sestrunja koja pruža opuštajući ambijent. Ronjenje s maskom i perajama, vožnja gumenjakom, opuštanje na sundecku i flybridgeu, razne igre za djecu su neki od sadržaja koji se mogu pronaći na jahti i potrošiti ugodno vrijeme u uvali otoka Sestrunja, Na povratku prema Zadru pristaje se na još jednu atraktivnu destinaciju na otoku Ugljanu. Gosti imaju priliku prošetati starim mjestom Muline gdje se upoznavaju s običajima toga kraja, povijesnim građevinama te domaćom hranom. Nedaleko od mjesta Muline nalazi se plaža netaknute prirode Fmaža koja iz svog položaja pruža pogled na cjelokupni grad Zadar i planinu Velebit što ostavlja nezaboravne dojmove. Plaža Frnaža je zadnja stanica ovog izleta u kojoj je opet uživa u svim ponuđenim sadržajima jahte, mora i prirode. Predviđeni povratak je oko 19:00 sati.

  Kornatsko otočje

  Najposjećenija destinacija srednjeg Jadrana. Izlet kreće iz marine Uskok u 08:00 sati ujutro i plovi se direktno u Park prirode Telšćica. Ondje je predviđen doručak na brodu i šetnja Nacionalnim parkom te uživanje u svim blagodatima koje otok nudi. Sljedeća destinacija je otok Aba Velika koji svojim sadržajima nudi vrlo atraktivne pješćane plaže. Spoj takvih plaža i sadržaja koje možete pronaći na jahti su savršeni za ugodan odmor i vrhunsku zabavu. Na povratku se posjećuje otok Žut poznat po vrhunskim ribljim restoranima u kojima gosti imaju priliku probati sve specijalitete kornatskog otočja te razgledati Žut kao veoma zanimljiv otok (ručak u restoranu nije uključen u cijenu). Predviđeni povratak je oko 19:00 sati.